cryolipolyse-alternative-liposuccion.jpg

Afslanken met de radiofrequentie van enCurve

Wat als u wilt afslanken zonder sport of dieet? Met radiofrequentie enCurve van Lutronic verliest u uw grote en kleine vetrollen. Een zeer goed alternatief voor liposuctie.

EnCurve is een toestel dat speciaal werd ontworpen om het vet te verwijderen op de buik, de onderrug en lovehandles. Misschien bent u al bekend met cryolipolyse, dat vetcellen vernietigt door ze te bevriezen. Het principe is vergelijkbaar, maar met radiofrequentie.

Ontdek de enCurve in deze video:

 

Behandeling

Er wordt gedurende ongeveer een half uur een applicator aangebracht op de te behandelen zone. De vetcellen worden vervolgens aangepakt door radiofrequentie zonder gevaar voor de andere weefsels.

mincir-avec-la-radiofrequence1.jpg
mincir-avec-la-radiofrequence2.jpg
mincir-avec-la-radiofrequence3.jpg

De celtemperatuur stijgt zo tot de cellen uit zichzelf ontbinden (men noemt dit 'apoptose'), waardoor de vetten vrijkomen. Dit vet wordt vervolgens door je lichaam op natuurlijk wijze, op enkele weken tijd, afgescheiden. Een comfortabele behandeling dus, niet-invasief, en zeer gericht.

Resultaten

De resultaten zijn snel en bevredigend zoals u ziet op de foto's hieronder. De behandeling gebeurt in meerdere sessies. (Foto's: Lutronic/ Hyeyeon Kim, MD, South Korea).

mincir-avec-la-radiofrequence.JPG

Opmerking: de duur en resultaten van een behandeling  kunnen variëren van persoon tot persoon en zijn dus slechts indicatief.