Definitief-ontharen-laser.jpg

Definitieve ontharing met laser

U bent de min of meer werkende, traditionele ontharingsmethoden beu? Je weet niet meer wat je moet kiezen? Warme of koude wax? Of toch maar elektrisch? Kies dan voor ontharing met laser. Maar maak een doordachte keuze voor welk schoonheidssalon het mag doen, en met welk type laser…

 

Opmerking: de duur en resultaten van een behandeling  kunnen variëren van persoon tot persoon en zijn dus slechts indicatief.

De beste uitrusting op de markt

Bij Skinline Clinic gebruiken we de beste technologie die vandaag op de markt beschikbaar is. De technische kennis van Bruno D’hont op vlak van toestellen voor schoonheidsbehandelingen bepaalde de keuze voor de Diolaze laser van Inmode. In België kom je dit type toestel maar zelden tegen.

Dankzij zijn vermogen, zijn snelheid en zijn comfort, geeft Diolaze zijn concurrenten het nakijken. Zijn ruime toepassingsgebied laat optimale resultaten toe op alle huidtypes.

De ingebouwde afkoeling biedt bovendien uitzonderlijk comfort en veiligheid. Onze patiënten ervaren zelfs meestal een quasi pijnloze behandeling. Wacht dus niet langer om deze vorm van ontharing te ontdekken!

Wat is definitieve ontharing?

Het principe van ontharing met laser is eenvoudig: een lichtstraal, met een welbepaalde golflengte, roeit de haartjes met hun wortel uit, door de melanine te vernietigen. Het vermogen van de laser per cm2 speelt een grote rol. Dit is essentieel voor een efficiënte ontharing. De ontharing zelf gebeurt in verschillende beurten, omdat haartjes een verschillende levenscyclus doorlopen. Het resultaat kan echter na enkele beurten reeds spectaculair zijn.