Maak nu je afspraak
+32 (0)3 297 94 97
Volg ons

Acne en acnelittekens

Actieve acne en de littekens die deze aandoening kunnen achterlaten kunnen op vele gebieden en voornamelijk op sociaal vlak een kruis om te dragen zijn, vooral als ze op het gezicht voorkomen. Voortaan is het mogelijk om deze littekens en acne zeer efficiënt te behandelen met de allernieuwste esthetische technologieën.

Cellulite en contouren

Last van de welbekende en zeer frustrerende sinaasappelhuid of cellulite? Op zoek naar iets dat eindelijk WEL werkt?
Zowel mannen als vrouwen klagen van cellulite. Voornamelijk vrouwen, en cellulite hangt heeft niets te maken met overgewicht. De slankste ballerina kan er ook last van hebben.

Definitief ontharen

U bent de min of meer werkende, traditionele ontharingsmethoden beu? Je weet niet meer wat je moet kiezen? Warme of koude wax? Of toch maar elektrisch? Kies dan voor ontharing met laser.

Huidstriemen

Een van de moeilijkst aan te pakken aandoening. Wit, rood, blauw of paars: Het liefst willen wij er toch heel graag van af!

Huidverstrakking

Met de jaren ga je beginnen merken dat je "lachrimpels" evolueren in echte rimpels, die zichtbaar blijven zelfs nadat je bent gestopt met lachen of praten. Je huid verliest elasticiteit door het effect van de zwaartekracht van de aarde die je huid constant naar beneden trekt, maar ook door een progressief veries aan collageen. Je kostbare "Bank of collagen" die zich ineens begint te legen...Wil je beginnen sparen?

Littekens

Een litteken kan zeer vervelend zijn, vooral op het gezicht. Voortaan is het mogelijk om deze littekens zeer efficiënt te behandelen met de allernieuwste esthetische technologieën.

Ouderdomsvlekken (lentigo)

Lentigo wordt vaak ook wel ouderdomsvlekken genoemd. Dit zijn bruine vlekken op de huid die na de leeftijd van 40 jaar kunnen ontstaan op zones die zijn blootgesteld aan de zon, zoals de handen, het gezicht, de rug, de decolleté of de schedel.

Overtollig vet(Cryolipolyse)

Geen moed om aan sport te doen of een dieet te volgen om uw overtollige vet kwijt te spelen? Met de cryolipolyse van de Z LIPO kunt u de kleine en grote vetrollen letterlijk 'bevriezen': dijen, heupen, billen, buik, lovehandles of armen... Geen naalden, geen scalpels en dus geen littekens.

Overtollig vet (radiofrequentie)

Wat als je zou kunnen afvallen zonder oefening of een dieet? Dankzij de enCurve-radiofrequentie van Lutronic verliest u uw kleine en grote uitstulpingen. Een zeer goed alternatief voor liposuctie.

Overtollig Vet (HIFU)

Er zijn verschillende manieren om zich te ontdoen van je kleine overtollige vetgebieden. HIFU is een van de nieuwste en meest geavanceerde technologieën op het gebied van lichaamscontouren, zonder pijn, zonder bijwerkingen, zonder scalpel... kom het nu ontdekken!Er zijn verschillende manieren om zich te ontdoen van je kleine overtollige vetgebieden. HIFU is een van de nieuwste en meest geavanceerde technologieën op het gebied van lichaamscontouren, zonder pijn, zonder bijwerkingen, zonder scalpel... kom het nu ontdekken!

Spierontwikkeling + vermindering van overtollig vet met electromagtische velden

Afslanken zonder sport en toch meer spieren?
Zimmer Aesthetic Division bracht een innovatief product voor gerichte spierontwikkeling, de Z Field Dual.

Pigmentvlekken (Melasma, sproeten, moedervlekken...)

Velen van ons hebben last van min of meer donkere en min of meer talrijke bruine vlekken op het gezicht en/of lichaam. We houden van ze of haten ze. Ze zijn er al vanaf de geboorte of ze zijn verschenen als gevolg van blootstelling aan de zon of na een blessure (post-inflammatoire hyperpigmentatie). Ze geven ons een unieke kant en zijn onschadelijk, maar soms zouden we dromen van een onberispelijke huid...

Rimpels

Met de jaren ga je beginnen merken dat je "lachrimpels" evolueren in echte rimpels, die zichtbaar blijven zelfs nadat je bent gestopt met lachen of praten. Je huid verliest elasticiteit door het effect van de zwaartekracht die je huid constant naar beneden trekt, maar ook door een progressief verlies aan collageen. Je kostbare "Bank of collagen" die zich ineens begint te legen...Wil je beginnen sparen? 

Vasculaire letsels

Heeft u last van diffuse roodheid als u zich inspant, als u snel van warm naar koud overschakelt of als u zich in een stressvolle of gênante situatie bevindt? Je hebt waarschijnlijk last van rosacea. Deze aandoening veroorzaakt roodheid die in de loop van de tijd zal aanhouden en verergeren. Kom nu in actie!

Verwijderen van tatoeages

Hebt u besloten om u te ontdoen van uw tatoeage? Gelukkig bestaan er nu oplossingen om een tatoeage efficiënt te verwijderen. Deze behandelingen kunnen uw oude tatoeages doen vervagen of volledig verwijderen.

Axillaire Hyperhidrosis (overmatig zweten van de oksels)

Zweten is een normaal en essentieel fenomeen. Maar soms wordt transpiratie een sociale en professionele barrière, wat kan leiden tot depressie. Bang voor de zomerhitte? Draag je alleen zwart om lelijke halo's te vermijden? Heb je alle merken antitranspiratiemiddelen geprobeerd, zonder succes?

© 2021 - Skinline Clinic

Site door Pro-active