Maak nu je afspraak
+32 (0)2 381 27 00
Volg ons

Definitief ontharen

Wat is laserontharing?

U bent de min of meer werkende, traditionele ontharingsmethoden beu? Je weet niet meer wat je moet kiezen? Warme of koude wax? Of toch maar elektrisch? Kies dan voor ontharing met laser. Maar maak een doordachte keuze voor welk schoonheidssalon het mag doen, en met welk type laser…Het principe van ontharing met laser is eenvoudig: een lichtstraal, met een welbepaalde golflengte, roeit de haartjes met hun wortel uit, door de melanine te vernietigen. Het vermogen van de laser per cm2 speelt een grote rol. Dit is essentieel voor een efficiënte ontharing. De ontharing zelf gebeurt in verschillende beurten, omdat haartjes een verschillende levenscyclus doorlopen. Het resultaat kan echter na enkele beurten reeds spectaculair zijn.

De beste uitrusting op de markt

Bij Skinline Clinic gebruiken we de beste technologie die vandaag op de markt beschikbaar is. De technische kennis van Bruno D’hont op vlak van toestellen voor schoonheidsbehandelingen bepaalde de keuze voor de Clarity II van Lutronic en Tryptique van Skinline. In België kom je deze toestellen maar zelden tegen.

Dankzij zijn vermogen, zijn snelheid en zijn comfort, dankzij de gloednieuwe INTELLITRAK technologie, geeft de Clarity II u een totaal nieuwe ervaring met laserontharing. Deze laser is trouwens in staat de dunste en lichtste donshaartes weg te werken. 

Ontdek de ClarityII technologie hier:

Dankzij zijn 3 ingebouwde golflengtes, geeft de Tryptique zijn concurrenten het nakijken. Zijn ruime toepassingsgebied laat optimale resultaten toe op alle huidtypes. De ingebouwde afkoeling biedt bovendien uitzonderlijk comfort en veiligheid. Onze patiënten ervaren zelfs meestal een quasi pijnloze behandeling. Wacht dus niet langer om deze vorm van ontharing te ontdekken!

Opmerking: de duur en resultaten van een behandeling  kunnen variëren van persoon tot persoon en zijn dus slechts indicatief.

Resultaten

Boek hier je afspraak

 Klik hier voor een gratis huidanalyse

© 2020 - Skinline Clinic

Site door Pro-active