Maak nu je afspraak
+32 (0)2 381 27 00
Volg ons

Overtollig Vet (HIFU)

Wat is HIFU? En waarvoor dient dit? 

Hifu of High intensity focused ultrasound, is, zoals zijn naam het zeer goed uitlegt, een bundel intense ultrageluidsgolven, die door hun zeer getargette kracht een zekere diepte gaan bereiken door de huid heen tot in de hypodermis, in uw vet om deze te vernietigen.

HIFU voor het verwijderen van overtollig vet is vooral een goed idee bij de behandeling van kleine probleemgebieden (armen, heupen, buik), maar niet een methode om gewicht mee te verliezen noch is het een vervanging voor een gezonde leefstijl. Hifu kan ook gebruikt worden voor het stimuleren van collageen, dus voor het verbeteren van de elasticiteit van de huid, en deze twee kunnen dus in combo toegepast worden.

Behandeling


De ultrageluidsgolven van de HIFU veroorzaken in het vetweefsel een thermische schok. Bij Skinline gebruiken we de UTIMS HIFU van Korust medical. Dit toestel heeft als specificiteit een holle midden, dat is hun gepatenteerde "Centreless", die de kans op oppervlakkige brandwonden op de huid en pijne fel vermindert. De hoge frequentie die wordt gebruikt voor ‘body slimming’ tast alleen de vetcellen aan en hebben geen negatief effect op andere elementen in de huid zoals zenuwen, lymfeklieren en bloedvaatjes.
De vetcellen in de hypodermis bereiken een temperatuur van minimum 57°C. Deze cellen worden beschadigd en worden daarna op een natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd door het lichaam.
Het is een bewezen en volkomen veilige behandeling om van hardnekkig vet bij de buik, armen, heupen en billen af te komen.

Wanneer zie je resultaat?


Het maximale resultaat wordt 2 tot 3 maanden na de HIFU procedure bereikt. De vetcellen worden zeer langzaam door het lymphesysteem opgenomen en afgevoerd. 
Het stimuleren van de aanmaak van collageen houdt zelfs tot 6 maanden na de behandeling aan. Doordat de doorbloeding is gestimuleerd kan de huid een roze tint vertonen. 

Resultaat

Om meer te weten te komen over dit allemaal, kan u altijd een afspraak boeken voor een gratis consult, om te bespreken wat voor uw specifiek probleem de beste aanpak is.

      Boek nu je afspraak bij Skinline Clinic

     Klik hier voor een gratis analyse

© 2020 - Skinline Clinic

Site door Pro-active