Maak nu je afspraak
+32 (0)2 381 27 00
Volg ons

Overtollig vet (radiofrequentie)

Afslanken met enCurve-radiofrequentie

Wat als je zou kunnen afvallen zonder oefening of een dieet? Dankzij de enCurve-radiofrequentie van Lutronic verliest u uw kleine en grote uitstulpingen. Een zeer goed alternatief voor liposuctie.

EnCurve is een apparaat dat speciaal is ontworpen om vet te elimineren dat zich op de buik, onderrug en lovehandles bevindt. Als je al bekend bent met cryolipolyse, waarbij vetcellen door kou worden vernietigd, is het principe vergelijkbaar met radiofrequentie, maar dan met hitte in de plaats.

Ontdek het in beeld:

De behandeling

Een applicator wordt op het te behandelen gebied geplaatst voor ongeveer 30 minuten. Vetcellen worden dan gecibleerd door radiofrequentie met behulp van een frequentie die veilig is voor andere weefsels. Enkel het vet wordt aangetast.

Zo opgewonden zullen de cellen hun temperatuur zien stijgen tot ze op natuurlijke wijze worden vernietigd (apoptose genoemd) en de lipiden die ze bevatten vrijgeven. Dit vet wordt dan binnen enkele weken op natuurlijke wijze door het immuunsysteem geëlimineerd. Een comfortabele, niet-invasieve en zeer gerichte behandeling.

De resultaten

De resultaten zijn snel en bevredigend, zoals te zien is op onderstaande foto's. De behandeling wordt in verschillende sessies uitgevoerd. (Foto's: Lutronic/ Hyeyeon Kim, MD, Zuid-Korea).

Opmerking: De duur van de behandeling en de verkregen resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen en zijn daarom slechts indicatief.

  Boek hier je afspraak

  Klik hier voor een gratis analyse

 

© 2020 - Skinline Clinic

Site door Pro-active