Maak nu je afspraak
+32 (0)2 381 27 00
Volg ons

Rimpels

Wat is de oorzaak van rimpelvorming?

Met de jaren ga je beginnen merken dat je "lachrimpels" evolueren in echte rimpels, die zichtbaar blijven zelfs nadat je bent gestopt met lachen of praten. Je huid verliest elasticiteit door het effect van de zwaartekracht van de aarde die je huid constant naar beneden trekt, maar ook door een progressief veries aan collageen, de "lijm" die alles samenhoudt, organenen weefsels, de huid natuurlijk ook! Collageen is ons belagrijkste structuureiwit samen met elastine, en de twee beginnen vanaf eind twintig progressief met ongeveer 1% per jaar af te nemen...Ook externe factoren beïnvloeden de aanmaak en afbraak van collageenvezels in de huid. Zonblootstelling bijvoorbeeld, roken, maar ook bepaalde voeding, zoals het regelmatig innemen van snelle suikers.

Behandeling

De referentiebehandeling voor de behandeling van rimpels door collageen aanmaak is gebaseerd op gefractioneerde radiofrequentie. De techniek bestaat erin de verzwakte en afgebroken vezels compleet te vernietigen en dan de productie van nieuw collageen in de diepe dermis te stimuleren om je huid een nieuwe jeugd te bieden. Hiervoor gebruiken we bij Skinline Clinic applicators die zijn uitgerust met 50 micronaaldjes om de zones in de diepte te behandelen en de best mogelijke resultaten te waarborgen. De behandeling wordt uitgevoerd in 3 tot 6 sessies van 30 tot 60 minuten. In tweede instantie kunnen andere technologieën gebruikt worden, zoals de Laser, en meer specifiek een combinatie van een ND:Yap en een ER:Yag laser: De eerste gaan diep vanbinnenin de huid de collageen aanmaak stimuleren terwijl de Erbium laser het epidermis gaat doorprikken om zowel een collageen stimulatie als een huidvernieuwing gaan veroorzaken. Intense Pulsed Light (IPL), Ultrasound, of externe bipolaire radiofrequentie kunnen ook gebruikt worden. 

In deze video kan u zien hoe één van de behandelingen in wzijn werking gaat:

Resultaten

Opmerking: de duur en resultaten van een behandeling  kunnen variëren van persoon tot persoon en zijn dus slechts indicatief.

Om meer te weten te komen, kunt u altijd een afspraak maken voor een gratis consult om de beste aanpak voor uw specifieke probleem te bespreken.

Boek hier je afspraak

 Klik hier voor een gratis analyse

 

© 2020 - Skinline Clinic

Site door Pro-active