Maak nu je afspraak
+32 (0)2 381 27 00
Volg ons

Verwijderen van tatoeages

Een tatoeage verwijderen

Hebt u besloten om u te ontdoen van uw tatoeage? Gelukkig bestaan er nu oplossingen om een tatoeage efficiënt te verwijderen. Deze behandelingen kunnen uw oude tatoeages doen vervagen of volledig verwijderen. Kleine tatoeages met weinig kleur zijn natuurlijk gemakkelijker te behandelen. Recente tatoeages die groot zijn en veel kleur hebben, moeten langer behandeld worden. Het type inkt dat oorspronkelijk werd gebruikt, is ook van belang.

Behandeling

De tatoeage wordt verwijderd met behulp van lasertechnologie en meer bepaald een Picoseconde Nd:YAG, soms ook picolaser genoemd. De laserbundel zal toelaten om de pigmenten te vernietigen door de tekening te volgen. De gebruikte energie is zodanig van korte duur, dat de huid zelf niet wordt aangetast, wat goede resultaten oplevert zonder schade aan de lederhuid en zonder littekens. De behandeling voor cosmetische inkt vereist gemiddeld 3 tot 7 sessies van 5 tot 30 minuten. In tweede instantie kunnen andere technologieën, zoals dermabrasie en radiofrequentie, gebruikt worden om de esthetische resultaten te verbeteren.

Ontdek hieronder onze Picoplus van Lutronic in zijn werking:

Resultaten

Hier zijn voorbeelden van resultaten die met deze technologieën werden bereikt bij enkele patiënten (Lutronic - photos Medermis/M. Werner, MD).

Opmerking: de duur en resultaten van een behandeling  kunnen variëren van persoon tot persoon en zijn dus slechts indicatief.

  Boek hier je afspraak

 Klik hier voor een gratis analyse

 

© 2020 - Skinline Clinic

Site door Pro-active