Technologieen-schoonheidsbehandeling.jpg

Esthetische technologieën

Voor zijn esthetische behandelingen maakt Skinline Clinic gebruik van de beste technologieën die momenteel op de markt zijn zodat u op korte termijn al resultaten boekt en kunt genieten van comfort en veiligheid. Ontdek de drie essentiële technologieën voor uw schoonheid:

 

Laser

L.A.S.E.R komt van Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation. Een laserapparaat zendt lichtstralen uit die enkele millimeters kunnen doordringen in de huid en dienen als energiebron. De lichtstralen worden gecategoriseerd volgens hun golflengte, gaande van ultraviolet via alle andere kleuren tot infrarood.

Bij esthetische behandelingen kan de laser een lichtbundel richten op een doelplek op de huid (chromofoor). Chromoforen (bv. hemoglobine van rode bloedcellen, melanine die de huid pigmenteert, enz.) die op die manier worden aangepakt, worden verwarmd, gestold of vernietigd.

Intens pulslicht

In tegenstelling tot de laser, die een lichtbundel bestaande uit één enkele golflengte gebruikt, maakt IPL (Intense Pulsed Light) gebruik van een lichtbundel die bestaat uit verschillende golflengten. IPL wordt ook wel flashlamp genoemd.

Terwijl lasertechnologie voornamelijk wordt gebruikt voor zeer gerichte behandelingen, dient IPL voor meer gevarieerde behandelingen. IPL heeft een breed lichtspectrum, gaande van ultraviolet via de andere kleuren tot infrarood. Er worden filters gebruikt om de werking ervan doelgericht toe te spitsen en net als een laserapparaat roodheid, rimpels, littekens, vlekken, beharing, enz. te behandelen.

Bipolaire Radiofrequentie

Bipolaire radiofrequentie is een pijnloze techniek die de energie die wordt geproduceerd door radiofrequentie, gebruikt om verouderingseffecten te verminderen of te verwijderen. Deze innovatieve technologie helpt de huid in de diepte te verstevigen door de productie van nieuw collageen te stimuleren en het bestaande collageen strakker te maken.

Het nieuwe collageen zal de huid dus duurzaam regenereren. Bipolaire RF wordt vaak gebruikt om slappe huid te behandelen, de huid weer strakker te maken en het huidweefsel in de diepte te verstevigen.